10 kvinder om hvilke skønhedsprodukter de ikke kan leve uden

Hvis der er noget vi kvinder elsker er det skønhedsprodukter. De fleste af os har flere skuffer fyldt med forskellige produkter, men der er altid nogle vi elsker mere end andre. For når man har fundet noget der bare virker for en, kan man ikke lade være med at købe det igen og igen.

Vi har spurgt 10 kvinder om hvilke skønhedsprodukter de ikke kan leve uden – og hvorfor.

Joan 27 år: Jeg kan ikke leve uden min extreme dimension lash mascara fra MAC. Den er god til at give mine vipper volume, og jeg bliver tit spurgt om jeg har falske vipper på. Den sørger altid for at jeg ser sammensat ud, lige meget hvor lidt søvn jeg har fået natten før.

Jolin 16 år:  Jeg går ikke med makeup, men jeg synes det er vigtigt mine bryn altid ser ordentlige ud. Derfor går der ikke en dag, hvor jeg ikke bruger min browgel fra Maybeline. Den er budgetvenlig og nem at påføre.

Masitula 49 år: Min hud er meget fedtet, og efter mange års forsøg på at finde den bedste cleanser, har jeg endelig fundet en der fungerer for mig. Den er fra er Ole Henriksens og hedder ”Find Your Balance Oil Control Cleanser”.

Tazira 28 år: I den kolde periode er det super vigtigt for mig at mine hænder ikke ser ashy ud, derfor har jeg altid en håndcream med mig overalt.

Jamilla 27 år: Jeg har en dårlig vane med at pille i mine bumser, og det har igennem årenes løb givet mig nogle ar. Det skønhedsprodukt jeg ikke kan leve uden, er min MAC studio fix puder. Jeg kan altid stole på den efterlader mig med en flot og ensfarvet hud.

Josette 29 år: Jeg kan ikke leve uden Papaw ointment. Det er den perfekte læbepomade, der gør mine læber bløde og fugtige uanset hvad klimaet byder på.  Desuden kan den bruges til rigtig mange andre ting, så jeg har et par stykker liggende derhjemme, i tasken og på mit kontor.

Annette 33 år: Jeg kan ikke leve uden kokosolie. Jeg bruger olien på min hud, som makeupfjerner, i mit hår og selvfølgelig til madlavning. Olien har utrolig mange fordele og for både indre og ydre skønhed.

Jackie 28 år: Jeg kan ikke undvære min øjenbrynspensel fra Maybelline. Mine bryn skal altid se skarpe ud, no matter what!

Valerie 58 år: Repair uplifting firming cream fra Clinique er min alfa og omega, og den kan jeg ikke leve uden, den hjælper mig med at bevare min ungdommelige glød.

Alexa 14 år: Uh jeg kan helt sikkert ikke leve uden vaseline! Det er en lotion, læbepomade og man kan dubbe lidt på kindbenet for at få en naturlig glød.

Share:

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin
Scroll til toppen