En gin og tonic til at forsøde julen

Jeg ved faktisk slet ikke om vi kan være venner, hvis du ikke er til gin og tonic for det er en af min absolutte yndlingsdrinks. Tilbage i mine single dage, var der faktisk en date, der synes at det var super kedeligt, at jeg bestilte en gin og tonic.

Der er også Østrigske forskere, der mener at man muligvis er psykopat, hvis man elsker gin og tonic, men jeg ved, at jeg ikke er ene om at elske denne lækre klassiker også synes jeg jo, at det er et mega plus, at det er en af de mest simple cocktails man kan lave.

Fever-Tree har gjort det endnu nemmere med disse Fever-Tree G&T Crackers. Indpakningen er også så lækker, at det ville være den perfekte lille overraskelse til en du holder af, som elsker en god gin & tonic.

Foto: Instagram / @Fevertreedk

* Gin & Tonic Crackers er en PR gave vi har modtaget

Share:

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin
Scroll til toppen