Enjoyments er det nye catering du skal prøve i København

Enjoyments er den seneste berigelse på den københavnske madscene, som kombinerer det danske og afrikanske køkken. De leverer direkte til døren, så du skal stort set ikke røre en finger, før maden er blevet leveret og er serveringsklar. Bedre bliver det næsten ikke?

Her på SELF-ish lader vi sjældent en mulighed for at afprøve nye kulinariske oplevelser passere, og Enjoyments er ingen undtagelse. Første gang fik vi deres famøse patties, og gav karakteren A+, A+, A+ og en stor varm anbefaling.

Udover maden er vi dog som sædvanligvis også nysgerrig på ildsjælen bag Enjoyments, Merveille Musungay, som vi har taget en snak med:

Hvad er dit ultimative mål og vision med Enjoyments?

Visionen med Enjoyments er at lave retter som bringer den der ‘Enjoyments’ følelse blandt venner og familie. Jeg elsker selv mad og nyder at spise de retter jeg selv laver. Derfor ville jeg også dele glæden med mange andre madelskere derude, som ikke er bange for at spise noget der måske er ekstra krydret eller noget de ikke er vant til. Ofte når jeg laver mad, spiser med vennerne og ser deres reaktion tænker vi altid ‘Enjoyments’. 

 Målet er at normalisere catering i de unges miljø. Jeg har lagt mærke til at unge fra alderen af 18-25 sjældent bestiller mad fra catering når de har sammenkomst eller fester. Det er ofte fra fastfood eller et sted hvor de måske ikke ville få den der personlige og tæt betjening, (ikke fordi jeg har noget imod fastfood, bestiller selv af og til).

Derfor har vi hos Enjoyments gjort sådan, at man godt må være mindst 5 om at bestille i stedet for det store antal, som andre steder kræver. 

Jeg elsker sammenkomster med mine venner, hvor vi nyder lækker og dejlig mad. Det ønsker jeg også for Enjoyments kunder.

Jeg hedder Merveille Musungay. Jeg kommer oprindeligt fra DR Congo, læser kandidat på CBS (International Business Communication) og er kvinden bag cateringsfirmaet Enjoyments.

Følg Enjoyments på Instagram

“Jeg elsker at dele min madglæde med andre”

Hvad slags afrikansk mad tilbyder I?

De afrikanske retter vi laver, er meget Congolesisk præget. Jeg har som nævnt Congolesisk baggrund, så det ligger lidt højre benet at lave afrikanske retter på den congolesisk måde. Jeg er nok lidt partisk, men hos os vil jeg sige, at vi har den fulde forståelse for kunsten i at lave mad med kærlighed, som er brugen af naturlige krydderier som marinerer kødet, fisken og meget andet, grundigt. Vi er meget festlige, og det afspejles i hvert fald i vores mad.

Congolesisk mad er noget man skal opleve mindst én gang i livet. Jeg lover, at ingen bliver skuffet (griner).

Dét der adskiller Enjoyments fra andre cateringsfirmaer er den stemning vores mad skaber når man spiser den. Man tænker virkeligt ’enjoyments’ og nyder hvert sekund. Udover smagen af maden, er vores service også meget personfikseret.

Kunderne er forskellige og vi prøver selvfølgelig at tilpasse os og samtidig møde deres behov, uden at selvfølgelig overtræde vores virksomhedspolitik og kultur.

Hvilket råd vil du give til andre håbfulde madentreprenører?

Det råd jeg kan give dem er, at nyde hvert øjeblik. Der er stadig meget at lære og man kan ikke nå det hele på en gang. Det kan godt føles hårdt nogle gange, når man føler, at man ikke er der hvor man ønsker at være, men det er vigtigt at nyde processen, være i nu’et, så skal det nok falde på plads. Det husker jeg også altid at sige til mig selv.

Er der en sidste ting, du gerne vil have, at vores læsere skal vide?

Jeg synes jeres læsere skal en tur forbi hjemmesiden og bestille noget lækker mad, haha! 😀

Enjoyments handler om glæden ved at spise god mad med venner og familie, som man måske ikke lige er vant til i hverdagen eller fester. Vi sørger hele tiden for at forbedre vores service og ydelser, så kunderne altid bliver tilfredse.

Share:

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin
Scroll til toppen