Jeg ønsker mig

Om 2 dage er det jul. En anderledes jul for mange af os, hvor traditioner må tilsidesættes i et vist, og i de værste tilfælde må familie til og fravælges, så man ikke unødigt spreder smitten på tværs af generationer og videre ud i samfundet, hvor smittekæderne hurtigt udvikler sig som steppebrande.

Jeg skal være den første til at indrømme, at det har været ekstra svært at komme i julehumør. Men på den anden side, så er det også min lille piges første jul, så indsatsen er det – det vil jeg gerne give mig selv et klap på skulderen for – selvom entusiasmen har haltet lidt. Hun er heldigvis mere interesseret i at pille pynten af træet og ødelægge det, så helt begejstret er hun måske heller ikke for sin første jul.

Jeg bilder dog mig selv ind, at hun glæder sig til at pakke sine gaver op, som er fint placeret ved juletræets fod. Hun er trods alt sin mors datter, og hvis der er noget, der her på falderebet har fået mig i julestemning, så må det bestemt være udsigten til at åbne mine julegaver. Af gode grunde ved jeg ikke, hvad der venter mig, men her er den ønskeliste, der er blevet sendt ud til nær og fjern. Eller bare til de personer, der har spurgt efter den. 😉

Birkenstock

Shop her

Le Creuset støbejern gryde

Shop her

Gubi lampe

Shop her

Philips el-tandbørste

Shop her

Bobbi Brown Face Base

Shop her

Moskusdun dyne

Shop her

WEEKEND MaxMara tørklæde

Shop her

H.E.R silke pudebetræk

Shop her

Loewe solbriller

Shop her

Pat Mcgrath læbestift

Shop her

Kobold robotstøvsuger

Shop her

Share:

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin
Scroll til toppen