Min bucket liste

Jeg er jo primært kendt for mine lange og tunge artikler, hvor jeg kommer ind på en masse forskellige emner, som interesserer mig på den ene eller den anden måde. Men som sagt, så lander de tit i den lidt tunge ende af vægtskalaen, så dagens artikel handler om noget som ender i den komplet modsatte vægtskala. Dagens artikel handler nemlig om min bucket liste. Eller rettere sagt min rejse bucket liste, for lad os være ærlige, har vi ikke alle fanget os selv i at dagdrømme os væk til en verden, hvor man kunne rejse lige så tosset man havde lyst til. Så i dag er dagen, hvor jeg tager jer med til mine drømme destinationer. Strande, hoteller, steder; der er lidt af hvert.

Her har i min exceptionelle, eventyrlige og enestående bucket liste, som også er fuldkommen urealistisk at komme hele vejen igennem, men HEY, man har lov til at drømme!

Sunset beach, Oahu, Hawaii

Psarau beach, Mykonos

Billedresultat for Psarou beach, Mykonos

Matira beach, Bora Bora

Poolen ved Deplar Farm, Island

Billedresultat for Poolen ved Deplar Farm, Island

Marina Bay Sands, Singapore

Billedresultat for Marina Bay Sands, Singapore

Wanna Jungle Pool and Bar, Bali

Billedresultat for Wanna Jungle Pool and Bar, Bali

Infinity pool ved Six Senses Yao Noi, Thailand

Cavo Tagoo Cave pool, Greece

Billedresultat for Cavo Tagoo Cave pool, Greece

Proper Hotel, San Francisco, USA

Infinity poolen ved Hotel Caruso, Italien

Share:

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin
Scroll til toppen