MIN GRAVIDITET: DEL 3

Tredje Trimester uge 29 til uge 40 (for mit vedkommende)

Min tålmodighed blev virkelig sat på prøve, fordi jeg var jo så tæt på målet og alligevel ikke. I tredje trimester blev maven for alvor dejlig stor og rund. Det er den bedste følelse at se maven blive større og større. Det var også i starten af det her trimester, at vi for første gang mærkede hende uden for maven, det er en surrealistisk oplevelse at se maven bevæge sig i takt med, at hun bevægede sig. Det der startede med at føles som små boblende spark blev til rigtige spark, og hun var åbenbart rigtig glad for mine ribben, som hun konsekvent lå og sparkede imod. Man kan jo undre sig over, hvordan sådan en lille en kan sparke så hårdt, men ribbensmerterne er reelle, og det gjorde ondt at sidde op, at ligge ned eller at rejse sig op, når hun først var i gang.

Læs også: MIN GRAVIDITET: DEL 1

Vi tilmeldte os fødselsforberedelse, som jeg var en anelse skuffet over, men nok fordi, at jeg havde en helt andet forestilling om, hvordan det skulle være, sådan er det jo desværre når man har set for mange amerikanske serier og film.

De sidste par uger føltes meget lange, fordi jeg bare gik og ventede på hende. Selvom plukveerne tog til, ville jeg senere finde ud af, at de rigtige veer ville blive meget slemmere. I den her periode var jeg også meget fysisk træt, alt var hævet, jeg havde fået vand i kroppen og til sidst trængte jeg bare til at få min krop tilbage. Mandag den 3. februar havde jeg fødselsdag, men vågnede med mange smerter i maven, hvilket gjorde mig meget nervøs, jeg ringede ind til fødselsafdelingen, som sagde, at det ikke var noget jeg skulle bekymre mig om, men at jeg skulle ringe igen, hvis det blev værre. Jeg lå i sengen det meste af dagen. Om aftenen lavede K en lækker middag og min lillebror kom forbi, og vi blev længe oppe, da klokken blev lidt over midnat og vi skulle til at lægge os til at sove; gik vandet…

Læs også: MIN GRAVIDITET: DEL 2

Share:

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin
Scroll til toppen