Mr. Consistency: Lidt kærlighedsberetninger, mens jeg venter på en mand, jeg kan stole på

Jeg har lært flere ting om mig selv i løbet af de sidste par måneder – som nok også er skyld i mit lille hiatus fra siden her, men nu er vi her igen. Anyways et af mine nytårsforsæt var at forsøge at være mere åben og åbensindet, når det kommer til dating. Indtil videre har det forsæt kun brændt mine fingre, men det har også lært mig én ting, og det er hvad, jeg IKKE kan tåle, når jeg er i gang med at lære nogen at kende: inconsistency! 

Consistency viser mange ting, ansvar, integritet, loyalitet og vigtigst af alt bygger det tillid. Det er hele pointen med dating, ikke? At lære nogen at kende, lære deres karakter og finde ud af, om det er nogen, du potentielt kunne bygge et forhold med. Og konstant inconsistency kan ødelægge alt dette. Det kan være super forvirrende og ødelægge hele det sjove ved processen, plus jeg er for utålmodig til at håndtere det.

Når det kommer til dating, og jeg tænker over, den ene ting, der om noget er fundamentet for, at jeg sænker mine parader, når jeg dater en person, er det absolut uden tvivl…. CONSISTENCY

Har du nogensinde interageret med en person, og de opførte sig på én måde, så den næste dag eller næste gang du ser dem, så er det som at møde en anden person (overdrivelse fremmer forståelse)? Hvis du ikke har det, så vær taknemmelig, fordi det er ret frusterende og forvirrende!

Jeg havde en “ven”, der forvirrede mig som bare fanden! Første ham var meget åben og veltalende endda legende og flirtende… Jeg kunne virkelig godt lide denne fyr! Han var sjov at være omkring og viste interesse for mig… Hvilken pige ville ikke blive blød i knæene hallo?? Så var der den anden side af ham, der var meget stille og lukket. Han var ikke flirtende og viste mig heller ikke nogen interesse. Han var nærmest fornærmende “venlig” (hvis det giver mening)

Jeg blev fuldstændig forvirret af disse “to mennesker”, fordi ingen af dem var consistent! LOL! Jeg ved ikke, om “lukket ham” var en forsvarsmekanisme for ikke at åbne sig for meget op, eller om “flirtende ham” sagde, hvad han troede, jeg ville høre (for at få komme til third base)!

Situationer som denne gør det sværere og sværere for mig at have lyst til prøve og date og lære nye mennesker at kende, fordi jeg er bange! Jeg er normalt ikke så risikovillig, og selvom jeg er en håbløs romantiker, er jeg meget bange for hjertesorg. Men jeg har stadig et meget positivt på min fremtid og er begejstret for, hvad der venter mig derude. Men er consistency for meget at bede om?

Jeg vil gerne stole på de mennesker, jeg dater, men de er nødt til at give mig en grund til at vise dem den tillid, og consistency er det første, vigtige skridt! Jeg fortsætter med at date, fordi det også kaster meget sjov og ballade af sig! Men jeg vil bestemt være taknemmelig for den mand, der giver mig god grund (eller skal jeg sige grunde) til at sænke mine parader fuldstændig! Indtil da….

Så venter jeg optimistisk. 

Share:

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin
Scroll til toppen