Spidskålswrap med blandet sommergrønt og laks

Wraps er en favorit hos rigtig mange, men de fleste er vant til den klassiske tortilla wrap, som jo også er rigtig lækker, men denne spidskålswrap er fyldt med lækre grøntsager og røget laks. Du kan bruge hvilket som helst kålblad. Wrappen knaser godt og egner sig perfekt til både frokost og aftensmad og er en god måde at få tilføjet ekstra grøntsager.

Spidskålswrap med blandet sommergrønt og laks

Ret Hovedret
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 stk. varmrøget laks
  • 1 spidskål, 8 blade herfra
  • ½ mango, skåret i tern
  • ½ peberfrugt, skåret i tynde ringe
  • 1 stor gulerod, skåret i tern
  • 1 avokado, skåret i tern
  • 8 cherrytomater, skåret i skiver
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. olivenolie
  • kryddersalt
  • Frisk persille & frisk chili (tilsæt efter smag og behag)

Sådan gør du
 

  • Skær mango, peberfrugt, gulerod, avokado og cherrytomater
  • Kom alle de skåret grøntsager i en skål
  • Tilsat citronsaft, olivenolie og klyddersalt og bland godt sammen
  • Skyl spidskåls bladene og dup dem tørre i et viskestykke
  • Kom bladende på en tallerken/fad og fordel grøntsagerne i de 8 blade
  • Tilsæt frisk persille og chili efter smag og behag
  • Flå laksen og fordel henover på grøntsagerne

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.