Stjæl stilen – få mit farverige look

Hvis du kender mig eller følger mig på Instagram kommer det nok ikke bag på dig, at jeg ELSKER farver. Jeg er især vild med det her outfit. Det er lækkert, farverigt og vigtigst af alt, så er det også super behageligt at have på.

Både bukserne og toppen er fra Stine Goya, som jeg er helt tosset med. Hver gang hun udgiver en ny kollektion, føler jeg, at hun har designet den personligt til mig. Det kan godt være et lidt vildt outfit for nogle, men for mig var det her bare en helt almindelig onsdag! Jeg linker til alle items nedenunder.

Psst.. du kan følge mig på Instagram, hvor jeg dagligt viser en masse farverig mode og livet med min dejlige datter og mand.

Stine Goya

Shop her

Stine Goya

Shop her

Public Desire

Shop her

Share:

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin
Scroll til toppen